Redigerar Mûhad

Hoppa till: navigering, sök

Varning: Du är inte inloggad. Din IP-adress kommer att vara publikt synlig om du gör några redigeringar. Om du loggar in eller skapar ett konto kommer dina redigeringar att tillskrivas ditt användarnamn, tillsammans med andra fördelar.

Redigeringen kan göras ogjord. Var god och kontrollera jämförelsen nedan för att bekräfta att detta är vad du avser att göra, och spara sedan ändringarna nedan för att göra redigeringen ogjord.
Nuvarande version Din text
Rad 1: Rad 1:
Ett mytomspunnet land beläget vid Blå havet, väster om [[Tarkas]] och norr om [[Momolan]]. I Mûhads ökenområden ligger oaser där städer vuxit upp, men de största städerna finns längs kusten och i grönområdena. Mûhad har cirka 1.200.000 invånare – de flesta är [[zhan]]er. I landet finns många krigsherrar som alla slåss om att bli härskare och få titeln [[Mhîm]]. Landet är rikt och de mäktigaste medborgarna lever i överflöd och lyx. Det är också ett land där en stor del av befolkningen är slavar eller så pass fattiga att de nästan önskar att de vore slavar. Den östra delen av Mûhad heter [[Ziu]]. Huvudstaden heter [[Alkarzan]], men gudahärskaren Mhîms palats ligger i den heliga staden [[Tabbah]].
+
#REDIRECT [[:Kategori:Mûhad]]

Observera att alla bidrag till Wikipedia Mundana kan komma att redigeras, ändras, eller tas bort av andra deltagare. Om du inte vill se din text förändrad efter andras gottfinnade skall du inte skriva in någon text här.
Du lovar oss också att du skrev texten själv, eller kopierade från kulturellt allmängods som inte skyddas av upphovsrätt, eller liknande källor - se Wikipedia Mundana:Upphovsrätt för detaljer. LÄGG INTE UT UPPHOVSRÄTTSSKYDDAT MATERIAL HÄR UTAN TILLÅTELSE!

Avbryt | Redigeringshjälp (öppnas i ett nytt fönster)