Vagor Pil

Från Wikipedia Mundana
Hoppa till: navigering, sök
Denna artikel innehåller husregler och miljöer som kanske inte nödvändigtvis stämmer överens med de officiellt utgivna modulerna från NeoGames.

Vagor är byn Lövdals ende riktiga jägare. Han har levt i Yoldeskogens utkant hela sitt liv, och förser byn med kött och hudar. Han är en mycket kompetent stigfinnare, och vet hur man håller sig vän med skogens väsen. Vagor är en enstöring och gillar inte att umgås med människor, men han är inte elak, utan gör vad han kan för folk om de behöver hans hjälp. Förutom hans kunskaper om jakt är han även en mycket skicklig örtfinnare. Ingen vet dock vart ifrån han lärde sig så mycket om skogens flora.

Vagor är en reslig man, nästan 190 cm lång och bra byggd. Han rör sig trots sin kroppsform med en smidighet som tyder på att han rör sig mycket i svår terräng. Han har brunt hår som når ned till axlarna, och en skarp haka. Han har ett litet skägg, men det är ganska tunt. Hans ögon är blå och ganska mörka. Han ser ut att vara i början av 30 årsåldern, men han riktiga ålder vet ingen utom han själv.